Over Brandstofnet

Brandstofnet sinds 2014


In 2014 is Brandstofnet opgericht met een missie: de dieseltankmarkt kan transparanter, kwalitatief beter, sneller, persoonlijker en goedkoper worden georganiseerd.
Dat betekent dat wij het belangrijk vinden dat onze klanten op de beste manier worden geholpen door de verschillende leveranciers. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze klanten de juiste begeleiding krijgen, dus naast nuttige informatie, ook juiste informatie. De klant staat bij Brandstofnet centraal.
Brandstofnet werkt met een sterk netwerk van professionals en alleen maar met gecertificeerde producten.

Brandstofnet werkt alleen samen met bedrijven die volledig (KIWA) gecertificeerd zijn. Alle aanbieders die wij vertegenwoordigen werken landelijk en zijn bovengemiddeld (KIWA) geaccrediteerd. Naast een scherpe prijs van de aanbieders wordt er ook gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van de aanbieders. Als u via Brandstofnet een overeenkomst aangaat met een aanbieder, weet u zeker dat de service en de dienstverlening tot in de puntjes zijn geregeld.

Waarom kopen via BrandstofnetHeel simpel!
Wij hebben landelijke afspraken gemaakt met een groot aantal fabrikanten/leveranciers en saneerders om de verschillende werkzaamheden te mogen uitvoeren. Hierdoor krijgt u via ons de beste prijzen van de verschillende aanbieders.

Naast een scherpe prijs wordt er ook zeker gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van deze aanbieders. Want wij vinden een goede prijs erg belangrijk, maar dan wel geleverd door een gerenommeerde partij.

Wij benadrukken bij het bovenstaande dat wij optreden namens de betreffende nader te noemen aanbieder. Bij akkoord van de offertes gaat u dus geen overeenkomst aan met Brandstofnet, maar met deze nader te noemen aanbieder.

Dus bent u op zoek naar een nieuwe stationaire, mobiele of AdBlue tank of wilt u uw tank beter beveiligen, dit alles kunt u regelen via Brandstofnet.

Ook voor het BRL k902 gecertificeerd afvoeren (saneren, verwijderen) van uw tank bent u via ons het voordeligste uit!

Of wenst u uw tank BRL k905 te reinigen, ook dit kunnen we voor u laten verzorgen.

Heeft u een ondergrondse tank die eruit moet of moet er een NEN 5740 grondonderzoek plaatsvinden? Laat het ons weten, wij regelen het gehele traject voor u.

Daarnaast als u vragen heeft over de huidige wet- en regelgeving, kunnen wij u laten zien waar dit op de overheidssite te vinden is.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Brandstofnet cirkel

Beoordeel Brandstofnet

Vanaf 1 januari 2021 werken wij met  ook met Trustpilot.nl i.p.v. Klantenvertellen.nl.

Klantenvertellen.nl is een betaalde dienst en Trustpilot.nl is een gratis dienst. Ook dit soort kleine besparingen zorgen ervoor dat wij voor u zo scherp mogelijk in de markt kunnen blijven staan.

Wij werken met Trustpilot.nl om via een onafhankelijk platform uw mening in kaart te brengen.

Wij hopen dan ook dat u voor ons 30 seconden de tijd heeft om een beoordeling achter te laten.

Alvast bedankt!

https://nl.trustpilot.com/review/brandstofnet.nl

Schrijf een recensie via Klantenvertellen.nl

Om onze onafhankelijkheid te waarborgen werken wij al vanaf 2016 met Klantenvertellen.nl. (Klantenvertellen.nl/Brandstofnet

Ondertussen hebben al meer dan 100 klanten een recensie over ons geschreven.

Uiteraard hebben we al heel wat meer klanten geholpen met hun dieseltank, maar helaas laat niet iedereen zijn recensie achter.

Dus wij vragen aan onze klanten vul a.u.b. de Klantenvertellen.nl recensie in. Want dan weten ook andere klanten wat ze van Brandstofnet kunnen verwachten!