Over Brandstofnet

Wat doet Brandstofnet?

Brandstofnet werkt alleen samen met bedrijven die volledig KIWA gecertificeerd zijn. Alle aanbieders die wij vertegenwoordigen werken landelijk en zijn bovengemiddeld KIWA geaccrediteerd. Naast een scherpe prijs van de aanbieders wordt er ook gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van de aanbieders. Als u via Brandstofnet een overeenkomst aan gaat met een aanbieder, weet u zeker dat de service en dienstverlening tot in de puntjes is geregeld.

Waarom kopen via Brandstofnet? Heel simpel!
Brandstofnet heeft landelijke afspraken gemaakt met een groot aantal fabrikanten/leveranciers en saneerders die bevoegd zijn om de verschillende werkzaamheden te mogen uitvoeren. Hierdoor krijgt u via Brandstofnet de beste prijzen van de verschillende aanbieders.

Naast een scherpe prijs wordt er ook zeker gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van deze aanbieders. Want Brandstofnet vindt een goede prijs erg belangrijk, maar dan wel geleverd door een gerenommeerde partij.

Brandstofnet benadrukt bij het bovenstaande dat zij optreedt namens de betreffende nader te noemen aanbieder. Bij akkoord van de offertes gaat u dus geen overeenkomst aan met Brandstofnet, maar met deze nader te noemen aanbieder.

Dus bent u op zoek naar een nieuwe stationaire, mobiele of AdBlue tank of wilt u uw tank beter beveiligen, dit alles kunt u regelen via Brandstofnet.

Ook voor het BRL k902 gecertificeerd afvoeren (saneren, verwijderen) van uw tank bent u via Brandstofnet het voordeligste uit!

Daarnaast is Brandstofnet volledig op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!