Over Brandstofnet

Wat doet Brandstofnet?

Brandstofnet werkt alleen samen met bedrijven die volledig (KIWA) gecertificeerd zijn. Alle aanbieders die wij vertegenwoordigen werken landelijk en zijn bovengemiddeld (KIWA) geaccrediteerd. Naast een scherpe prijs van de aanbieders wordt er ook gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van de aanbieders. Als u via ons een overeenkomst aan gaat met een aanbieder, weet u zeker dat de service en dienstverlening tot in de puntjes is geregeld.

Waarom kopen via BrandstofnetHeel simpel!
Wij hebben landelijke afspraken gemaakt met een groot aantal fabrikanten/leveranciers en saneerders die bevoegd zijn om de verschillende werkzaamheden te mogen uitvoeren. Hierdoor krijgt u via ons de beste prijzen van de verschillende aanbieders.

Naast een scherpe prijs wordt er ook zeker gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van deze aanbieders. Want wij vindt een goede prijs erg belangrijk, maar dan wel geleverd door een gerenommeerde partij.

Wij benadrukt bij het bovenstaande dat wij optreden namens de betreffende nader te noemen aanbieder. Bij akkoord van de offertes gaat u dus geen overeenkomst aan met Brandstofnet, maar met deze nader te noemen aanbieder.

Dus bent u op zoek naar een nieuwe stationaire, mobiele of AdBlue tank of wilt u uw tank beter beveiligen, dit alles kunt u regelen via Brandstofnet.

Ook voor het BRL k902 gecertificeerd afvoeren (saneren, verwijderen) van uw tank bent u via ons het voordeligste uit!

Of wenst u uw tank BTL k905 te reinigen, ook dit kunnen we voor u laten verzorgen.

Heeft u een ondergrondse tank die eruit moet of moet er een NEN 5740 grondonderzoek plaats vinden? Laat het ons weten wij regelen het gehele traject voor u.

Daarnaast als u vragen heeft over de huidige wet- en regelgeving, kunnen wij u laten zien waar dit op de overheidssite te vinden is.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Brandstofnet cirkel