Goedendag,

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij van Brandstofnet stellen het zeer op prijs dat uw keuze op ons bedrijf is gevallen.

Brandstofnet werkt alleen samen met bedrijven die volledig gecertificeerd zijn. Alle aanbieders die wij vertegenwoordigen werken landelijk en zijn bovengemiddeld geaccrediteerd. Naast een scherpe prijs van de aanbieders wordt er ook gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van de aanbieders.

Brandstofnet is constant bezig om de dienstverlening te perfectioneren. Om deze reden zijn wij bijzonder geïnteresseerd in uw mening.
Wij werken samen met Klantenvertellen.nl om de onafhankelijkheid te kunnen waarborgen en om uw mening in kaart te brengen.

U ontvangt daarom binnenkort automatisch van ons een e-mail waarin u ons kan beoordelen, dit alles zal niet meer dan circa 30 seconden van uw tijd kosten en u helpt ons er enorm mee!

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via onderstaande contactgegevens ons bereiken.

PS: Omdat wij werken met beveiligde PDF bestanden voor onze offertes, komt het helaas wel eens voor dat de offertes in de spambox terecht komen.
Als u een offerte heeft aangevraagd houdt u dan a.u.b. de aankomende tijd ook even uw spambox in de gaten.

Met vriendelijke groet,

Brandstofnet

T: 0186-78 52 68
A: Voorstraat 54 | 3281 AV | Numansdorp
E: info@brandstofnet.nl
I: brandstofnet.nlibc-tank.nldieseltankafvoeren.nlureumtanks.nltank-slot.nlbrandstofproducten.nl